Tuesday, January 09, 2007

Vetmia

Vetmia cfare eshte e pyes vehten ,nje ndjenje e renduar apo nje braktisje e paralajmeruar ne jeten e secilit nga ne .
Pse vjen e na gjen ckerkon nga ne ..........
sdua te jetoj vetem kam frike ....

2 comments:

eni said...

shume e bukur kjo motra...

edrus said...

Eni... ç'ke pire sot?? :)
bukuria e formulimit te ndjenjes,nuk me ben qe te mos shikoj 'dramen' e vetmise........shpesh ndihemi te vetem edhe kur jemi ne mes qindra personash,dhe shpesh kerkojme qe te vetizolohemi nga te tjeret,per te arritur ne ate perfundim qe,ndihemi vetem,por jo per kete te kemi frike....friken duhet ta kemi per 'zgjidhjet' tona,qe kemi kujtuar qe kane qene te drejta dikur